Oorkonde Leukste Restaurant

Hengelo OV >> Regionaal nieuws >> Prijsuitreiking 'leukste' restaurant van Hengelo

                      

Hengelo 5 augustus 2007 - Zaterdag 4 augustus vond de prijsuitreiking plaats van de verkiezing van het 'leukste' restaurant van Hengelo.

 

De winnaar van de verkiezing die door www.allesvanhengelo.nl werd georganiseerd en  waaraan ruim 30 restaurants van Hengelo meededen,  is gewonnen door indiaas Restaurant Taj Mahal. Eigenaar Minhas nam vol trots de bijbehorende oorkonde in ontvangst.

Van half juni tot half juli konden de gasten van de deelnemende restaurants thuis via internet hun keus kenbaar maken. Uit de leukste reacties zijn 11 restaurants genomineerd waarop tot 4 augustus gestemd kon worden. Hiermee werd de uiteindelijke winnaar van de verkiezing het 'leukste' restaurant van Hengelo bepaald.


Indiaas restaurant Taj Mahal mag zich een jaar lang leukste restaurant van Hengelo noemen. Het was een ware nek-aan nek-race met Grieks restaurant Delphi. Uit de reacties bleek dat het restaurant vooral gewaardeerd werd om zijn vriendelijkheid en de hoge kwaliteit van de gerechten.

de nummers twee en drie waren:

2. Grieks restaurant Delphi
3. Grieks restaurant Kreta

 


De heer en mevrouw Visser werden uitgeloot onder de inzenders van de leukste reacties van het winnende restaurant. Zij winnen een diner voor twee personen in restaurant Taj Mahal.  

Marktstraat 8

7551 DT Hengelo

(074) 256 78 80
william@tajmahal-hengelo.nl